Utazáskönnyítő termékek

Nehezen viseli gyermeked az autós utazást? Zavarja, hogy még nem lát ki az ablakon, vagy hányingere lesz emiatt?

Innovatív termékem célja a komfortos utazás gyermekünknek. Termékcsaládunk már újszülött kortól használható darabjától az iskolás korúak által használt ülés magasítóig minden gyerkőcnek segít ebben. Kompatibilis az ülésekhez, a szíjak, és csatok könnyedén csatlakoztathatóak, és védi az eredeti ülést, a kárpitot is. Az ülőfelület pedig könnyen tisztítható, szennytaszító gyerekbarát anyagból készül, és mosható.

A seat set for baby mindaddig alkalmas a gyermeknek, amíg a hordozót használjuk számára. Ezt követi a babakocsiba is használható egylapos seat set single, majd ezt követi a legösszetettebb, a felnőtt méretű ülésekbe is tehető, az ülésmagasságot is megemelő változat: a seat set for child, mely :

 Nemcsak védi az eredeti ülést, és a kárpitot, meggátolja az izzadást, kényelmessé teszi a benne lévő szivacs a hosszú utazást is. Biztonságos és az utazási betegséggel küzdő gyerekeknek is kedvező, mert jobban kilát az ülésből. A többfunkciós 5 in 1 seat set for child még meg is emeli az ülésmagasságot, tálcájában játszhat, és ehet, a rejtett tárolóban Anya tarthatja a nélkülözhetetlen babaápolási holmikat. De ha egyedül utazik vele a vonaton, vagy az etetőszéket kell kiváltani vele, abban is segít.  Mindezt egy hátizsákká összezárva a gyerek egyedül is tudja vinni a hátán, és még az alvóka sem tűnhet el az utazás során.

 A részletfotón láthatod a több funkciót kiszolgáló külön is rögzíthető alkatrészeket.

A seat set for kid pedig a már csak különálló ülésmagasítóhoz rögzíthető fixen. 

Megrendelés
Bankszámlaszámunk: 10701214-69083462-51100005