Zsákok az oviba

Szeretnéd egy menő oviszsákkal meglepni a csemetédet, ami ráadásul még praktikus is, és nagyon jól meg lehet pakolni és még strapabíró is? Amibe még jelet sem kell hímezni, mert annyira egyedi?

Az ovis zsákok többféle designban kaphatóak. Többféle mintával, és variációval elkészítem igényed szerint, ha például ikreknek, vagy tesóknak hasonlót szeretnél, vagy nem találsz kedvedre valót a fotók közül. Ebben az esetben a szettekhez te választhatod ki a mintát adott készletünkből, azonban extra módosításokért, új design megvalósításakor plusz díjat számolok fel, amit egyéni árajánlatban egyeztetek veled . Tudok nevet hímezni, monogramot, applikálni stb

Sok zsebes, vidám zsákok, melyek kedves kísérői az ovis hétköznapoknak. Mélységének köszönhetően sok oviba való holmi elfér benne. Mérete 42 cm x 60 cm, de ha kisebbre van szükséged, mert olyan a szekrény, vagy egyszerűbb tárolóra, azt is el tudom készíteni számodra.

Akasztóra, és vállfára is rakható. A felső ovális rész nemcsak egyedi, kézműves technikával készül el, hanem egy tárolót is rejt magában, ahol a gazdája nyugodt szívvel elrakhatja a kedves játékát, amit a csoportba nem vihet már tovább.

Ha felhajtod ezt a gyerekek számára kedves formával díszített részt, alatta található az a nyílás, ahol be tudod rakni a nagyobb holmikat.

Mellé ajánlom a kétrekeszes tornazsákot is , mely még az iskolába is, edzésre is elkísérheti majd a továbbiakban a tulajdonosát és nagyon jó, hogy szellőzhet a cipő benne, és el van különítve a tornaruhától is. Mindegyik oviszsákhoz rendelhetsz tornazsákot is designban megegyező  mintával, s mellé a többi kiegészítőt is, a fent befotózottaktól független mintában is!

Lépj tovább az ovis szettek fülhöz, és nézd meg, milyen egyedi további ágynemű szettekkel, és hasznos kiegészítőkkel egészítheted ki  a minden oviban kötelező textileket úgy, hogy te választhatod ki hozzá a pamutvásznakat aktuális készletünkből!

Megrendelés
Bankszámlaszámunk: 10701214-69083462-51100005