Ovis szettek (szabvány mérettől eltérő méretben is rendelhetők), ovis ágynemű szettek, kiegészítők

 Az oviba már az első napokban is sok textil holmit kell bevinni. Egyedi , sok zsebes, és nagyon szép, a gyerekek által is nagyon kedvelt figurás ovis zsákjaink mellé ( ld. oviszsákok fül) designban is hozzávaló különleges, 2 rekeszes tornazsákunkat is ajánlom, amiben elkerülhető, hogy a büdös tornacipő “illatát”átvegye a tornaruha. Ráadásul elkísérheti csemetédet az alsó tagozatig is. 

Ovis zsákok, tornazsákok mellé fektetőre való  bélelt lepedők, párnák és ágyneműhuzatok a készleten lévő mintákból is megrendelhető nálunk.

A gyermeked kényelme , és a könnyű tisztíthatóság különösen fontos számunkra, és a dadus nénik is szeretik.

 A gyerek ágyneműk 100 % pamutvászonból készülnek el, cipzárral. Az árak mérettől, anyag ártól függően eltérhetnek egymástól, ezért ha nem szabvány méretűt kérsz, akkor az árat egyedileg adjuk meg számodra. 

Az ágynemű huzat mérete: 130 cm x 95 cm, a takaró, és a lapos párna 35cm X 45cm széles,vatelinnel bélelt. 

3 fajta párnából választhatsz:

  •   1.  lapos: 35 cm x 45 cm, csak vatelin van a közepén
  • 2. Állatfigurás, kutyusos  egyedi lapos párna
  • 3. félpárna, 35 cm x 45 cm, belül 2 centiméteres szivacs és vatelin  kombinációjával  készül, szuper puha.

Fektetőre való kényelmes, sima, vagy puha bélelt lepedőt is rendelhetsz, melynek mérete 56 cm x  130 cm, 3 rétegű, 2 pamutvászon között egy vatelin van, és sarkain gumival rögzíthető az ágyhoz. Ettől eltérő méretre is rendelhetsz.

Amit pedig különösen javaslok, hogy mielőbb a táskádban  legyen , az a egy vízzáró belsejű weet bag, amely a netalán balesetet szenvedett bugyinak, nadrágnak ad helyt, vagy a sáros holmiknak, esetleg a félig elfogyasztott uzsonnának

A pénztárca és környezet kímélően (nem kell annyit mosnod, és vásárolnod) a nadrágokat is megóvhatod a kiszakadástól és a szennyeződésektől, ha megvásárolod a 3D-s térdvédőt is.

Megrendelés
Bankszámlaszámunk: 10701214-69083462-51100005