Ovis szettek (szabvány mérettől eltérő méretben is rendelhetők), ovis ágynemű szettek, kiegészítők

Az oviba már az első napokban is sok textil holmit kell bevinni. Egyedi , sok zsebes, és nagyon szép, a gyerekek által is nagyon kedvelt figurás ovis zsákjaink mellé ( ld. oviszsákok fül) designban is hozzávaló különleges, 2 rekeszes tornazsákunkat is ajánlom, amiben elkerülhető, hogy a büdös tornacipő “illatát”átvegye a tornaruha. Ráadásul elkísérheti csemetédet az alsó tagozatig is. 

Az ovis zsákok többféle designban kaphatóak. Többféle mintával, és variációval elkészítem igényed szerint, ha például ikreknek, vagy tesóknak hasonlót szeretnél, vagy nem találsz kedvedre valót a fotók közül. Ebben az esetben a szettekhez te választhatod ki a mintát adott készletünkből, azonban extra módosításokért, új design megvalósításakor plusz díjat számolok fel, amit egyéni árajánlatban egyeztetek veled . Tudok nevet hímezni, monogramot, applikálni stb.

Ovis zsákok, tornazsákok mellé fektetőre való  bélelt lepedők, párnák és ágyneműhuzatok a készleten lévő mintákból is megrendelhető nálunk.

A gyermeked kényelme , és a könnyű tisztíthatóság különösen fontos számunkra, és a dadus nénik is szeretik.

 A gyerek ágyneműk 100 % pamutvászonból készülnek el, cipzárral. Az árak mérettől, anyag ártól függően eltérhetnek egymástól, ezért ha nem szabvány méretűt kérsz, akkor az árat egyedileg adom meg számodra. 

Az ágyneműk és betétek, huzatok 100% pamutból készülnek, szintén prémium minőségben, garanciával. 

Az ágynemű huzat mérete: 130 cm x 95 cm, a takaró, és a lapos párna 35cm X 45cm széles,vatelinnel bélelt. 

3 fajta párnából választhatsz:

  • 1. lapos: 35 cm x 45 cm, csak vatelin van a közepén
  • 2. Állatfigurás, kutyusos, cicás, tehenes egyedi lapos párna
  • 3. félpárna, 35 cm x 45 cm, belül 2 centiméteres szivacs és vatelin  kombinációjával  készül, szuper puha.

Fektetőre való kényelmes, sima, vagy puha bélelt lepedőt is rendelhetsz, melynek mérete 58 cm x  130 cm, 3 rétegű, 2 pamutvászon között egy vatelin van, és sarkain gumival rögzíthető az ágyhoz. Ettől eltérő méretre is rendelhetsz, amelyet a teáltalad kiválasztott mintából készítem el számodra, vagy meglévő készletünkből választhatsz. A bélelt fektetőt kérheted vízhatlan aljjal is. Az anyagártól függően, szabványméretben a sima lepedő 1990 ft, a bélelt pedig 4390 ft- tól-4890 forintba kerül. 

Amit pedig különösen javaslok, hogy mielőbb a táskádban  legyen , az a egy vízzáró belsejű wet bag, amely a netalán balesetet szenvedett bugyinak, nadrágnak ad helyt, vagy a sáros holmiknak, esetleg a félig elfogyasztott uzsonnának.

A mintája természetesen olyan lehet, amit választasz ,csak a cicásat raktam fel ide.

 Pénztárca és környezet kímélően (nem kell annyit mosnod, és vásárolnod) a nadrágokat is megóvhatod a kiszakadástól és a szennyeződésektől, ha megvásárolod a 3D-s térdvédőt is.

Megrendelés
Bankszámlaszámunk: 10701214-69083462-51100005