Gyermek alaptanfolyam

Kismamás varrótanfolyam

Kedves Szülő!

Köszönöm megtisztelő figyelmét Csipetkék Varrósuli Gyerek Alap tanfolyama  iránt, melyet kifejezetten gyerekek számára állítottam össze.

Drávainé Németh Eszter vagyok, a Csipetkék Élményműhely megálmodója és tulajdonosa. 5 éve oktatom a varrósuli tanulóit az otthoni gépi varrás alapjaira, trükkjeire. 

Büszke vagyok arra, hogy tanulóink kortól és képzettségtől függetlenül milyen szép, mutatós és hasznos darabokat készítenek el a tanfolyam végére, és hogy át tudom adni az alkotás örömét.

Amit megtanulhatnak nálunk:

A varrógép kezelésen kívül a szabás, és varrás alapjait, hazavihetik a saját készítésű cipzáras tolltartót, és egy applikált textil szütyőt is. 

A tanfolyam előtt alkalom nyílik egy olyan ingyenes foglalkozásra, ahol kölcsönösen felmérhetjük azt, mennyire kitartó a gyermek, valóban neki való-e.

Ha szeretné, hogy gyermeke tartalmasan töltse az iskolán kívüli időt, és egy jókedvű, jó hangulatú, minimum 4, maximum 6 fős csoport tagjaként önbizalom növelő, sikerélményt adó, kreativitást fejlesztő, az iskolában már nem megtanulható, nagyon hasznos ismeretekre tegyen szert, nálunk a legjobb kezekbe kerül!

Szeretettel várom jelentkezésüket az oldalon található jelentkezési lap kitöltésével.

Üdvözlettel:


Drávainé Németh Eszter

Kérdések és válaszok a tanfolyamról

Ki tartja a tanfolyamot?

Drávainé Németh Eszter, a Csipetkék Élményműhely és üzlet vezetője, ruha
modellszerkesztő, és lakberendező.

-Hány éves kortól ajánlott a részvétel?

9 éves kortól ajánlom, de egy előzetes foglakozáson lehetőség nyílik arra, hogy kipróbálhassa magát, kötelezettség nélkül! 

-Mennyibe kerül az alaptanfolyam ára?Az

Az alaptanfolyam ára összesen 33.900.- forint (3 alkalom, 3 óra 20 perces időtartamban – 10 óra).

Hogyan irathatom be gyermekem? 

Előzetes regisztráció szükséges! Átutalás esetén a számla kiállításához szükséges az utaló pontos nevét, és címét megadni. 

 Beiratkozási és befizetési határidőig: személyesen az üzletben vagy e-mailben a tanfolyami díj megfizetése mellett (átutalással vagy készpénzben, ill. bankkkártyás fizetéssel) a tanfolyamot megelőző hét utolsó munkanapjáig.

Hova utalhatom a tanfolyami díjat?
Számlatulajdonos: Drávainé Németh Eszter egyéni vállalkozó
Számlavezető pénzintézet: CIB Bank Zrt.
Bankszámlaszám: 10701214-69083462-51100005)
A közleményrovatba a jelentkező nevét kell beírni.

Mi a beiratkozási határidő?
A tanfolyam kezdőnapját megelőző hét utolsó munkanapja.
Hol tudok kapcsolatba lépni veletek?
Cím: Csipetkék, 7624 Pécs, Szabadság u. 38.
Telefonszám: +36 30 847 2768
E-mail cím: csipetkek@csipetkek.hu

Várjuk gyermekedet sok szeretettel!

Jelentkezés:

Bankszámlaszámunk: 10701214-69083462-51100005 A tanfolyam díját kérem átutalással kiegyenlíteni. A tanfolyam díja nem visszatérítendő. Amennyiben nem tudsz részt venni egy órán, a kihagyott pótolható egy következő, előre egyeztetett alkalommal.
Oktatási azonosító szám: B/2020/005413