Gépi varrótanfolyamok

Drávainé Németh Eszter

Üdvözöllek a Csipetkék Varrósuli érdeklődői között!

Drávainé Németh Eszter vagyok, a Csipetkék Élményműhely megálmodója és tulajdonosa. közel 35 éve szenvedélyem az alkotás, a varrás, ruha modellszerkesztőként, és lakberendezőként nap mint nap magam is saját tervezésű textil tárgyakat készítek varrógépem segítségével vásárlóim számára.

Öt éve oktatom a varróiskola tanulóit az otthoni gépi varrás alapjaira, trükkjeire, és célom az alkotás örömét átadni számukra. Oktatóként és mentorként büszke vagyok arra, hogy tanulóink kortól és képzettségtől függetlenül milyen szép, mutatós és hasznos darabokat készítenek el a tanfolyam végére.

A siker gyakorlati titkait adom át a tanfolyamok során minden varrni- és kikapcsolódni vágyó hölgy számára, akik közül sokan tovább gyarapítják a tudásukat haladó tanfolyamaimon is.

Számos tanítványom ma már saját készítésű termékeit értékesíti, ami külön büszkeséggel tölt el.

Ha szeretnél egy jókedvű, jó hangulatú, minimum 4, maximum 6 fős csoport tagjaként új ismeretekre szert tenni, kikapcsolódni és megtanulni, hogyan készíthetsz mutatós, szép, és hasznos környezetbarát használati tárgyakat, nálunk van a helyed!

Legyen számodra is élmény a varrás!

Szeretettel várom jelentkezésedet a csipetkek@csipetkek.hu e-mail címen!

Kérdéseid vannak a varrósulival kapcsolatban? Kattints ide

Üdvözlettel:

Drávainé Németh Eszter

Szeretnél pénzt és időt megtakarítani magadnak, a családnak?  Te is keresed az utat, hogyan óvhatnád meg a környezetedet? Szeretnél megtanulni varrni, és a csak nálunk elleshető fortélyokat megismerni? 

Ha mindhárom kérdésre igen a válaszod, nincs más teendőd: iratkozz be a Csipetkék varrósuliba!

A tanfolyamok helyszíne: 7623 Pécs Szabadság utca 38, Csipetkék élményműhely

A foglalkozások több szinten zajlanak, tartok: Kezdő, haladó, kismama,és  gyerekeknek is tanfolyamot, de workshopjainkon is részt vehetsz.

Olvasd el a részletes tájékoztatóinkat, és a gyakori kérdéseket, de ha ezeken kívüli információra van szükséged, keress fel bátran, hívjál fel, vagy írjál e-mailt!

Jelentkezhetsz az alábbi űrlap kitöltésével és a tanfolyami díj átutalásával, vagy személyesen az üzletben a nyitvatartási idő alatt.

Érdeklődhetsz és jelentkezhetsz a csipetkek@csipetkek.hu címen is.

Várlak szeretettel!

Válassz tanfolyamaink közül! Kattints a bővebb információért!