Sziasztok! Oviba mentek hamarosan ti is?

Előző alkalommal egy pár tanácsot osztottam meg veletek, miként tudjátok nehézség nélkül átvészelni az ovi első időszakát. De van egy jó hírem is, néhány termékemet éppen a számotokra fejlesztettem ki.

Miben, és hogyan segítenek nektek ezek a termékek?

  • Ovis zsákjaim annyira egyediek,és bár nem a 3 év során megunt rajzfilmfigurák találhatók rajta, hanem egy kedves, mosolygós állatka, vagy gyerek, vagy autós stb. figura, hogy biztosan nem keveri majd össze az áruházival csemetéd, amikor gyorsan ki-be teszi bele a holmiját A zsákban mindennek megvan a helye, a pót bugyi, pót zokni, itatóka, alvóka, sőt még egy titkos rekesz is van benne, amit csak ti ketten tudhattok, mi van benne. De a legjobb az, hogy a kinti ruhák is kényelmesen elférnek benne, hiszen van mélysége is.
  • A hozzá tartozó Tornazsákban külön hálós, cipzáros rekeszben tárolható a büdös tornacipő a tornaruhától, így az orrfacsaró bűzt már nem lesz velejárója a tornázásnak. Nagyobb tesóknak, iskolásoknak, és kamaszoknak is készül edzéséhez is kedvelt designú, nagyobb méretű zsákok.
  • Tapasztalni fogod azt, hogy gyermeked a nadrágjait fogja legelőbb elnyűni, hiszen a térdünk alakja térbeli, a nadrág térde viszont egy sík felületű lap . Beépített, ill. cserélhető Térdvédőim kialakítása követi a térd alakját, ráadásul használatukkal egy fiús nadrágból is lehet lányka nadrágot varázsolni, vagy ha a térdvédőt gombok segítségével átcseréljük , ha esetleg éppen így tetszetősebb gyermekünk számára. Sokszor előfordul az, hogy hazafelé nem éppen összekoszolt ruhában szeretnénk beugrani vele valamilyen programra, akkor is szuper gyorssegélyt nyújt ez a megoldás. Ráadásul vízlepergető és szennytaszító felületű, és cuki mintájú + még egy vékony szivacs is van bennük, így még az elesés sem szakíthatja fel a nadrág anyagát, sem a térdecskét.

Ismerd meg életkönnyítő termékeimet, amivel még pénzt is spórolhatsz a családnak!