Oviba járunk

Már oviba jártok?

Előző bejegyzésemben egy pár tanácsot szerettem volna megosztani veletek azzal kapcsolatban, hogy miként tudjátok nehézség nélkül átvészelni az ovikezdés első  heteit, hónapjait.

Ebben a bejegyzésben szeretnék bemutatni néhány olyan terméket, amelyek a pénztárcád legjobb barátai lehetnek hosszútávon, esztétikusak és garanáltan bírják a megterhelést.

Miben, és hogyan segítenek nektek ezek a termékek?

Ovis zsákok:

Ovis zsákjaim egyediek, és bár nem a divatos rajzfilmfigurák találhatók rajtuk, hanem egy-egy kedves, mosolygós állatka, autó, unikornis, hercegnő, stb., biztosra veszem, hogy nem keveri majd össze a sorozatban gyártott tömegtermékekkel a Csipetkéd, amikor gyorsan ki-be teszi bele a holmiját.

A zsákban mindennek megvan a helye: az alsó- és felsőruházati darabok mellett, bőven van hely az alvós állatkának, kulacsnak, sőt a kinti ruháknak is.

Ovis zsákjaink már 4.200.- forinttól elérhetők.Az ovis zsákokhoz tartozó, külön rendelhető tornazsákban külön hálós, cipzáros rekeszben tárolható a büdös tornacipő a tornaruhától, így az orrfacsaró bűzt már nem lesz velejárója a tornázásnak. Nagyobb tesóknak, iskolásoknak, és kamaszoknak is készülnek edzéshez is kedvelt designú, nagyobb méretű zsákok.

Tornazsákjaink 3.600.- forinttól rendelhetők.

Tapasztalni fogod, hogy Csipetkéd a nadrágjait fogja először elnyűni, hiszen a térdünk alakja térbeli, a nadrág térde viszont egy sík felületű lap. Beépített, illetve cserélhető térdvédőim kialakítása követi a térd alakját, ráadásul használatukkal egy fiús nadrágból is lehet lányka nadrágot varázsolni.

Sokszor előfordul, hogy hazafelé nem éppen összekoszolt ruhában szeretnénk beugrani vele valamilyen programra, akkor is szuper gyorssegélyt nyújt ez a megoldás. Ráadásul vízlepergető és szennytaszító felületű, és még egy vékony szivacs is van bennük, így még az elesés sem szakíthatja fel a nadrág anyagát, sem a térdecskét.

3D-s térdvédőink 990.- Ft / darab ártól elérhetők.

Remélem, Te is megtalálod a termékeim között azokat a holmikat, apróságokat, amelyek valódi könnyítést jelentenek a hétköznapokban.

Baráti üdvözlettel:

Eszter

section]

1 thought on “Oviba járunk”

  1. Pingback: Ovikezdő felszerelések lelőhelyei | Született Anyák

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat + hat =