Megújulunk, költözünk

Ma már javarészt az új helyen leszek: a Szabadság utcában. Nagyon klassz az, hogy kezdenek a bútorok és majd fokozatosan a különböző kellékek, anyagok is helyre kerülni.

A szabászasztal, ahol a termékeim előállításához első folyamatként a sík alapanyagok kerülnek a kezeim alá, is bekerült a helyére. Nagyon klasszul beleférnek a hengeres anyagok, s az alsó szintre is sok holmi belefér. Amin nagyon aggódtam, megoldódott : a padló nem lett sík, de alátámasztással sikerült egy szintbe helyezni a nehéz bútordarabot szerencsére.

Már nagyon várom, hogy leülhessek alkotni, nagyon hiányzik a tervezés, szabás, varrás, és a vásárlóim, a tanítványaim. Holnap az átadás után folytatódhat a pakolás, csinosítgatás, ráadásul varratszedésre megyek a fiammal. Remélem , a jövő hét után már a bolti rész elkészülte után előttetek is kitárulhatnak az ajtók.

Januárban sokan kimaradtak az idei első tanfolyamról, de van egy jó hírem: február 20. – a körül új varrósulis kezdő tanfolyamaink indulnak, amelyet hamarosan meghirdetek. Várlak titeket már nagyon hamarosan!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

13 + hét =