Oldal kiválasztása

Csipetkék termékvarázs

Otthon - Lakástextil - Lakberendezés

Ajánló

“Minden családtag a legjobbat szeretné a gyerekek számára. Én arra törekszem, hogy a Csipetkék termékek megfeleljenek a környezettudatos termékekkel szembeni legmagasabb minőségi elvárásoknak, amelyeket a szülők támasztanak felénk.”

Drávainé Németh Eszter

a Csipetkék megálmodója

OTTHON – LAKÁSTEXTIL – LAKBERENDEZÉS

Üzletünkben lehetőség van az otthonodba szükséges lakástextilíákek megvásárlása mellett lakberendezési tanácsadás igénybevételére is. Örömmel segítünk neked eldönteni, hogy mely színek és formák illenek legjobban a gyermeked szobájába vagy az otthonod bármely más szegletébe.

Anyagfajták: műbőr, 100% poliészter textilek, teflonos plüss jellegű anyagok, minimál stílusú kárpitok, szennytaszító anyag: 50%, pamut: 50%. Műszál illetve pamut/műszál keverékekben is kaphatók.

Az általam forgalmazott lakástextilek különösen alkalmasak a gyerekek által is használt bútorok felületének áthúzására. Köztük több vízzel tisztítható. Néhány teflonos bevonatának köszönhetően szennytaszító felületű, így a szennyeződéseket sokkal könnyebb eltávolítani. Modern bútorok behúzására, matracok áthúzására, kültéri tárgyak bevonására is választhattok kínálatunkból igen kedvező áron.

Üzletünk címe:

Pécs
Hungária utca 47.

Nyitvatartás:

Hétfő és szerda: 09:00-17:00

Kedd és csütörtök: 13:00-17:00

Péntek: 12:00-16:00

Telefonszám és e-mail:

+36 30 847 2768
csipetkek@csipetkek.hu

Élményműhely

lelkes hölgy

Anya program

Egyedi termék

Lépj kapcsolatba velünk!

Élményműhely: Pécs, Hungária utca 47.

Telefonszám: +36 30 847 2768

Email: csipetkek@csipetkek.hu

Facebook:  Csipetkék – Pécs