Új helyen, a régi gondoskodással nyit a Csipetkék üzlete!

Tudjátok, hogy nem 29.- én van az igazi szökőnap, hanem már hétfőn, február 24.- én?

Ez a nap nem csak ezért lesz különleges számomra, hanem azért, mert végre már majdnem minden átalakítás megtörtént, és így hétfőn 9 órától végre újra KINYIT a Csipetkék üzlete! Egyedül a pénteki nyitvatartás hosszabbodott meg:

Hétfő – szerda 9- 17 óráig,
Kedd – Csütörtök 13- 17 óráig
Péntek 10- 16 óráig
Tanfolyami időpontok:
Péntek 16.30 – 19.10
Szombat 9- 11. 40

Környezettudatos , szuperpraktikus, egyedi textiltermékekkel várlak benneteket sok szeretettel, melyek babavárástól nagyiig a család minden tagjának ajándékba is kiváló.

Saját termékeim mellett a te elképzelésedet is megvalósítom, legyen az a babaszoba, vagy az otthonod kiegészítője: pl.ágytakaró, babzsák falvédő, függönyök, textiltárolók, egyéb kiegészítők.

Ehhez textileket is tudok ajánlani, beszerezni, és speciális lakástextíliákat és bútorkárpitokat is forgalmazok továbbra is, a harmónia kialakításához segítséget, ötleteket tudok adni neked.

De ha meg szeretnéd te magad varrni ezeket, kezdő, középhaladó és haladó szinten, gyerekeknek is , valamint workshopokon sajátíthatod el a gépi varrás fortélyait folyamatosan induló tanfolyamainkon.

Sok meglepetéssel várjuk minden kedves vásárlónkat, megrendelőinket!

Aki gyerekkel érkezik, külön neki való saját készítésű aprósággal is készültem.

Hétfő: babaváróknak, kismamáknak, babaváró partyba igyekvőknek, nagyiknak és papiknak termékeimre beváltható 10%- os kedvezményt nyújtó kupon jár a vásárlás és a, megrendelés mellé is. Online vásárlás esetén írd megrendelésed mellé: CSIPETKÉNK

KEDD: NYereményjátékunk sorsolása 24.én este 8- kor , az első három nyertes ökozacsit vihet haza.

A játék kérdései:

– Mi a Fantázianevünk jelentése?( Minek a szinonimája? )
– Mi az új címünk?
– Mi a kakukktojás a képen?

Erre a válaszokat kell majd beírnod ide a kommentbe vasárnap 23.- a éjfélig, és kérlek hogy minél több ismerősöd is lássa, küldd tovább nekik! Ez nem feltétele a nyerésnek, de megköszönöm neked!

SZERDA: Maradék függöny anyagaink és sötétítőkből válaszhatsz igen kedvező: 1500 ft/ m áron.

Csütörtök: Amennyiben még a jövő héten péntek 16 óráig befizeted a kezdő varrósuli árát a március 6. – án induló kezdő varrósulira, a tanfolyamot a tavalyi áron kapod meg! Jelentkezni és regisztrálni : a csipetkek@csipetkek.hu oldalon tudsz, személyesen, vagy átutalással.

Péntek:Macis, cicás, baglyos díszpárnáink vásárlása esetén 20%- os kedvezményt adok.

Ma már nagyon várom a délutánt, hogy személyesen is megismerhessek mindenkit a kezdő varrótanfolyamosaim közül, és így már az új helyszínen elinduljon a februári varrósuli, az élményműhelyben.

Csipetkék- környezettudatos gondoskodás!

Várok mindenkit sok szeretettel új helyünkön!