Rólunk

Üdvözöllek honlapomon!

Drávainé Németh Eszter

Drávainé Németh Eszter vagyok, már gyerekkorom óta szenvedélyem az alkotás, a varrás.  3 gyerekes anyukaként, és most már nagyiként megtapasztalhattam azt, hogyha gyerek születik a családban, mennyi minden megváltozik. Pont az otthon eltöltött  évek alatti tapasztalat hívta létre a hétköznapokat megkönnyítő termékeim ötletét. Ráadásul ez idő alatt képeztem magam , hogy sok területen tudjak szakmailag is segíteni a vásárlóimnak.  

5 éve indítottam el a Csipetkék élményműhelyét, és üzletét, ahol a kis műhelyemben a sokféle textil kiegészítőt, ruházatot, dekorációkat , utazás könnyítőket nemcsak én fejlesztettem ki, hanem én szabom, varrom, vasalom és csomagolom számotokra, hogy tudjam biztosítani azt az elvárt minőséget, amit olyan szeretettel, és gondoskodással készítek el, ahogy a saját gyerekeimnek , vagy unokámnak tenném.

Abban teljesen bizonyos vagyok, hogy a szülők,  nagyszülők, és a távolabbi családtagok is  mind a legjobbat szeretnék a saját Csipetkéiknek. Az extra kiadások megnőnek, az újdonsült szülőknek rendkívül kevés a csak magukra fordítható szabadidejük, és még sok energiát kíván tőlük a baba- és gyermekgondozás is. 

 

Pont ezekre nyújtanak segítséget az általam kifejlesztett szuper praktikus, egyedi, környezetbarát termékek, amik ráadásul strapabíróak, hasznosak is.

Sok hölgynek átadtam már az alkotás örömét az Élményműhelyünkben, a Csipetkék varrósuli több szintű képzésein, workshopjain. Itt családias légkörben sajátíthatod el a gépi varrás fortélyait, gyerekként is.

Ha pedig egyedi elképzelésed van, amit te nem tudsz elkészíteni, a tervezéstől a kivitelezésig rám bízhatod a feladatot. Textíliát is tudok hozzá ajánlani készletemből. speciális lakástextíliákat is vásárolhatsz tőlem , és a te igényedre szabva, méretre szabva elkészítem számodra.

A kezdetektől fogva az volt a célom, hogy termékeimmel és a szolgáltatásaimmal a leendő és a kisgyerekes szülők hétköznapjait megkönnyítsem, ráadásul úgy, hogy közben a környezetünket is védjem. Ezért használok fel tudatosan szuper minőségű, intelligens anyagokat, amelyeket termelésből kivonva szerzek be, és a saját szabászati hulladékaimat is újra hasznosítom.

Büszkeséggel tölt el nemcsak az, hogy 3 csodás felnőtt gyermekem van, hanem a sok elégedett vásárlóm, és hogy már sokatoknak át tudtam adni az alkotás örömét is.

Szeretettel várunk lányommal együtt, aki közös műhelyünkben alkot, de a saját termékeit készíti el . Valamint minden régi és leendő vásárlót üzletünkben garantáltan kiváló minőségű és több funkciós termékekkel, tanácsadással , a varrósulival, workshopokkal, és felejthetetlen élményekkel.

100+

Ötlet

10+

Tanfolyam, workshop

20+

Ökotermék

1000+

Boldog vásárló

Mit kínálunk a hölgyeknek, édesanyáknak, nagymamáknak?

Valódi élményt, tanfolyamokat, programokat és számos lehetőséget kínálunk a fejleszthető kreativitás kibontakoztatására. Babavárástól kezdve a család minden tagjának találsz kedvedre valót akkor is,még akkor is, ha azt hallod tőlük: “Nekünk már mindenünk megvan”. Számos hulladékcsökkentő termékkel találkozhatsz , legyen szó bevásárlásról, ételtárolásról és uzsonnacsomagolásról, higiéniai termékekről. Pont a kisgyerekes szülőknek készített betétek, és alátétek válthatják ki az eldobhatóakat. De kevesebb mosást igényelnek a speciális ruházati, és kiegészítő termékeim, úgy, hogy még pénztárca kímélőek is, hiszen a gyorsan növő gyerkőcök ruhatárát ritkábban kell pótolni. 

A hosszú utazás megkönnyítésére is találsz több innovatív, speciális megoldást is sokszínű termékpalettámról. Sőt az általam felhasznált intelligens textíliákat , és a saját szabászati hulladékaimat is újrahasznosítom. Gyártásból kivonva, újonnan jutok hozzájuk, (kiskereskedelmi forgalomban nem is forgalmazzák őket), magas minőségűek,fontos, hogy magas hőfokon moshatóak, és vasalhatóak is, de könnyen egy mozdulattal tisztíthatóak.

Ha pedig egyedi elképzelésed van, amit te nem tudsz elkészíteni, a
tervezéstől a kivitelezésig rám bízhatod a feladatot. textíliát is tudok
hozzá ajánlani készletemből. speciális lakástextíliákat is vásárolhatsz tőlem méretre készítve azt. 

Sok hölgynek átadtam már az alkotás örömét az Élményműhelyünkben, a
Csipetkék varrósuli több szintű képzésein, workshopjain. Itt családias
légkörben sajátíthatod el a gépi varrás fortélyait, gyerekként is.

Miért minket válassz?

Segítőkész, tapasztalt, vidám és pozitív beállítottságú vagyok, sok szeretettel, ötlettel, és megoldással  várlak benneteket.  Arra törekszem, hogy termékeimmel, szolgáltatásaimmal, és tanfolyamaimmal örömöt, csillogó szemeket, mosolyt csaljak a “Csipetkéitek” és a ti arcotokra. Szolgáltatásainkkal, programjainkkal, termékeimmel szeretném megkönnyíteni a szülők mindennapjait, és támogatást nyújtani nekik a szülővé válás rögös, de örömteli útján. Bízom benne, hogy Te is mielőbb felkeresel minket, szeretettel várunk!

Kínálatunkból