Csip- csiripp!

Ezt a vicces képet találtam a neten, s meg kellett osztanom veletek.

Bár javában tart még az otthonlét, azért a nem ülök a babérjaimon.

Bár fizikailag nem vagyok nyitva a Szabadság utcában, virtuálisan és telefonon is elérhető vagyok mindegyikőtök számára.

A csipetkek@csipetkek.hu e- mailen, ill messengeren , vagy itt az üzenetekben is tudtok rámírni.

Sok pozitív visszajelzést kapok a termékeimről, ki miért szereti használni, kinek okozott vele örömöt és a varrósulisoktól is, miket alkottak a megnövekedett szabadidejükben. Szerencsére most többen ráérnek erre, s az is nagyon jól esik, hogy gondoltok rám.
Van értelme annak amit csinálok.

Pl. Egy régebbi vásárlóm megírta, mennyire jól kihasználhatóak a praktikus babaváró termékeim, amit az unokája érkezésére szerzett be tőlem. A fiatalok szerintük már “mindent” beszereztek előre, de rájöttek az üzletemben, hogy mégsem gondoltak(gondolhattak) mindenre.

Vagy egy másik szupernagyi, aki hálózsák és játszószőnyeget 2:1- ben- t vásárolt. Milyen jó most a visszatért téli hidegben is. Ebben nyugodtan kint merik hagyni a babát aludni a teraszon nagyobb korban is.

Ennek a prototípusában aludt annak idején a kisfiam is, de játszó felületként mást használtam. Akkor voltak igazi mínuszok is.

A saját unokám is még az általam készített babafészekben alszik, pedig már az 1 éves korú csipetkék hosszával vetekszik 9 hónaposan. A lányom nem értette, miért készítettem neki”interaktív” fejvédőt már a megszületésére. Most már tudja, nekik már több ingerre van szükségük már akár a kiságyban forgolódva is, mint a mi időnkben.

De a legcukibb videót attól a nagyitárstól kaptam, aki az unokájáról küldött egy felvételt, ahol szeretgeti a kis maci logóbábumat.

Nemsokára felfedem az újabb terveimet, nem is egy klassz dolgot találtam ki!

Jó hógolyózást és hóember építést kívánok nektek!

Csipetkék- Környezettudatos gondoskodás az egész családnak