Rólunk

Üdvözöllek honlapomon!

Drávainé Németh Eszter vagyok. 3 gyerekes anyukaként, és most már nagyiként megtapasztalhattam azt, hogyha gyerek születik a családban, mennyi minden megváltozik. 

Abban teljesen bizonyos vagyok, hogy a szülők,  nagyszülők, és a távolabbi családtagok is a mind a legjobbat szeretnék a saját Csipetkéiknek. Az extra kiadások megnőnek, az újdonsült szülőknek rendkívül kevés a csak magukra fordítható szabadidejük, és még sok energiát kíván tőlük a baba- és gyermekgondozás is. 

Pont ezekre nyújtanak segítséget az általam kifejlesztett szuper praktikus, egyedi, környezetbarát termékek, amik ráadásul strapabíróak, hasznosak is. 

A kezdettől fogva az volt a célom, hogy termékeimmel és a szolgáltatásaimmal a leendő és a kismamák hétköznapjait megkönnyítsem. 

Szeretettel várunk minden régi és leendő vásárlót üzletünkben garantáltan kiváló minőségű és több funkciós termékekkel, tanácsadással és felejthetetlen élményekkel.

100+

Ötlet

10+

Tanfolyam, workshop

20+

Ökotermék

1000+

Boldog vásárló

Mit kínálunk a hölgyeknek, édesanyáknak, nagymamáknak?

Valódi élményt, programokat és számos lehetőséget kínálunk a fejleszthető kreativitás kibontakoztatására. Babavárástól kezdve a család minden tagjának találsz kedvedre valót akkor is, ha azt hallod tőlük: “Nekünk már mindenünk megvan”. Számos hulladékcsökkentő termékkel találkozhatsz , legyen szó bevásárlásról, ételtárolásról és uzsonnacsomagolásról, higiéniai termékekről. Pont a kisgyerekes szülőknek készített betétek, és alátétek válthatják ki az eldobhatóakat. De kevesebb mosást igényelnek a speciális ruházati, és kiegészítő termékeim, úgy, hogy még pénztárca kímélőek is, hiszen a gyorsan növő gyerkőcök ruhatárát ritkábban kell pótolni. 

A hosszú utazás megkönnyítésére is találsz több innovatív, speciális megoldást is sokszínű termékpalettámról. Sőt az általam felhasznált intelligens textíliákat , és a saját szabászati hulladékaimat is újrahasznosítom. Gyártásból kivonva, újonnan jutok hozzájuk, (kiskereskedelmi forgalomban nem is forgalmazzák őket), magas minőségűek,fontos, hogy magas hőfokon moshatóak, és vasalhatóak is, de könnyen egy mozdulattal tisztíthatóak.

Ha pedig egyedi elképzelésed van, amit te nem tudsz elkészíteni, a
tervezéstől a kivitelezésig rám bízhatod a feladatot. textíliát is tudok
hozzá ajánlani készletemből. speciális lakástextíliákat is vásárolhatsz tőlem méretre készítve azt. 

Sok hölgynek átadtam már az alkotás örömét az Élményműhelyünkben, a
Csipetkék varrósuli több szintű képzésein, workshopjain. Itt családias
légkörben sajátíthatod el a gépi varrás fortélyait, gyerekként is.

Miért minket válassz?

Csapatunk csupa lendületes, vidám és pozitív beállítottságú hölgyből áll, akik sok szeretettel várnak benneteket. Mindannyian arra törekszünk, hogy termékeinkkel, foglalkozásainkkal örömöt, csillogó szemeket, mosolyt csaljunk a “Csipetkéitek” és a ti arcotokra. Szolgáltatásainkkal, programjainkkal, termékeinkkel szeretnénk megkönnyíteni a szülők mindennapjait, és támogatást nyújtani nekik a szülővé válás rögös, de örömteli útján. Bízunk benne, hogy Te is mielőbb felkeresel minket, szeretettel várunk!

Kínálatunkból

  • Gyermekruházat
  • Környezettudatos és zero waste termékek
  • Gépi varrótanfolyamok
  • Babatextilek és függönyök
  • Ovis szettek
  • Speciális bútorkárpitok
  • Gyermekmintás pamutvásznak
  • Egyedi elképzelések megvalósítása